MAENE
Houtbewerkingsmachines

Tormek KJ45 messen slijpmal

De Tormek KJ45 is de centrerende slijpmal speciaal voor korte messen

slijpmal-messen-kort-KJ-45-Tormek Tormek-KJ-45-slijpmal-messen-kort
De Tormek KJ-45 is een centrerende mal speciaal voor het slijpen van korte messen. Het centreert messen met een dikte tot 10 mm.
Als u uw mes vastzet in de KJ-45 Centrerende slijpmal wordt het mes automatisch gecentreerd in de slijpmal, ongeacht de dikte of de geometrie. Dat betekent dat de slijpmal alles goed centreert, van de dunste messen tot messen met een dikte van maximaal 10 mm. Dat betekent ook dat, als het lemmet versmalt van de rug naar de snijkant en van de hak naar de punt, het lemmet in de slijpmal wordt gecentreerd en symmetrisch wordt geslepen bij beide snijvlakken van het mes. Eenvoudig instellen, perfect resultaat.
Of u nu een normaal keukenmes slijpt of een dikker en taps toelopend jachtmes, u krijgt voor beide snijvlakken slijphoeken van het mes hetzelfde resultaat zonder de slijpmal te hoeven verstellen. De KJ-45 Centrerende slijpmal voor messen is geschikt voor veruit de meeste soorten messen: messen voor huishoudelijk gebruik, koksmessen, houtsnijmessen en messen voor de jacht en visserij.
Ook iets voor u?