MAENE
Houtbewerkingsmachines

Machines en gereedschap voor creatieve houtbewerking.

Heb je thuis een werkplaats en wil je aan de slag met kwaliteitsvolle houtbewerkingsmachines dan vind je hier beslist wat je zoekt ! Naast machines hebben we ook een groot gamma gereedschap voor houtbewerking.

Zaagtafels | tafelcirkelzagen | zaagmachines

Zaagtafel

We hebben een aantal kwalitatieve zaagmachines in het gamma. We hebben speciaal deze modellen geselecteerd voor hun nauwkeurigheid .. ze hebben allemaal een gietijzeren tafelblad en een stabiele, nauwkeurig instelbare zijgeleider.

Schaafmachines, vlak en vandikte schaafmachines.

Schaafmachine voor hout

We hebben een mooi gamma vlak en vandikte schaafmachines. We hebben combinatie schaafmachines en ook gewoon vandikte schaafmachines. Uitstekende kwaliteit en allemaal met vlak gefreesde gietijzeren tafels.

Lintzaagmachines en zaaglinten voor hout.

Lintzaagmachine

We hebben een select gamma lintzaagmachines. Van tafelmodellen tot modellen voor de professionele gebruiker. We hebben eveneens een groot gamma zaaglinten direct leverbaar uit voorraad .

Schuurmachines, schijfschuurmachines, bandschuurmachines.

Schuurmachines

Uitgebreid gamma schuurmachines. Het gamma bevat schijfschuurmachines, banschuurmachines en combinatie band en schijfschuurmachine. Een zeer interessante machine om eens te bekijken is ook de Laguna cilinderschuurmachine.

Stof afzuiginstallaties en stofzuigers en fijnstoffilters.

Stofafzuiging machines

Diverse oplossingen voor stofafzuiging. Machines met fijnstoffilters die bijna geen stof meer doorlaten. Ook groot gamma aan accessoires voor stofafzuiging, darmen, verloopstukken , zakken enz.

Figuurzagen

Figuurzagen

volledig gamma machines en accessoires voor het figuurzagen

Toestellen voor pyrografie - houtbranden

Pyrografie

Pyrografie .. tekeningen of teksten branden in hout of op leder .

Proxxon diverse toestellen

Proxxon diverse

Diverse gereedschappen en toestellen van Proxxon

We hebben een ruim aanbod aan houtbewerkingsmachines.
Heb je thuis een werkplaats en wil je graag aan de slag met kwaliteitsvolle machines dan hebben we beslist de machine die u zoekt!