MAENE
Houtbewerkingsmachines

Machines en gereedschap voor creatieve houtbewerking.

Heb je thuis een werkplaats en wil je aan de slag met kwaliteitsvolle houtbewerkingsmachines dan vind je hier beslist wat je zoekt ! Naast machines hebben we ook een groot gamma gereedschap voor houtbewerking.

Zaagtafels | tafelcirkelzagen | zaagmachines

Zaagtafel

We hebben een aantal kwalitatieve zaagmachines in het gamma. We hebben speciaal deze modellen geselecteerd voor hun nauwkeurigheid .. ze hebben allemaal een gietijzeren tafelblad en een stabiele, nauwkeurig instelbare zijgeleider.

Schaafmachines, vlak en vandikte schaafmachines.

Schaafmachine voor hout

We hebben een mooi gamma vlak en vandikte schaafmachines. We hebben combinatie schaafmachines en ook gewoon vandikte schaafmachines. Uitstekende kwaliteit en allemaal met vlak gefreesde gietijzeren tafels.

Lintzaagmachines en zaaglinten voor hout.

Lintzaagmachine

We hebben een select gamma lintzaagmachines. Van tafelmodellen tot modellen voor de professionele gebruiker. We hebben eveneens een groot gamma zaaglinten direct leverbaar uit voorraad .

Schuurmachines, schijfschuurmachines, bandschuurmachines.

Schuurmachines

Uitgebreid gamma schuurmachines. Het gamma bevat schijfschuurmachines, banschuurmachines en combinatie band en schijfschuurmachine. Een zeer interessante machine om eens te bekijken is ook de Laguna cilinderschuurmachine.

Stof afzuiginstallaties en stofzuigers en fijnstoffilters.

Stofafzuiging machines

Diverse oplossingen voor stofafzuiging. Machines met fijnstoffilters die bijna geen stof meer doorlaten. Ook groot gamma aan accessoires voor stofafzuiging, darmen, verloopstukken , zakken enz.

Werkbanken en rolbokken

Werkbanken en rolbokken

Benodigdheden voor orde en werkgemak in de werkplaats. Houten werkbanken, rolbokken en zaagbokken, mobiele werktafels en rekken en benodigdheden voorgebruiksgemak in de werkplaats.

Veiligheid en bescherming

Veiligheid en bescherming

Veiligheid tijdens het bewerken van hout is zeer belangrijk . Werk je gewoon met handgereedschap of met machines , veiligheid moet toch vooraf in overweging genomen worden. We hebben een aantal unieke producten hiervoor !

Figuurzagen en alle toebehoren, zowel da machines als de figuurzaagjes

Figuurzagen

Volledig gamma machines en accessoires voor het figuurzagen. Figuurzaagmachines en zaagjes voor alle toepassingen, ook ruime keuze aan boeken over figuurzagen. .

machines voor mechanisch houtsnijden

Houtsnijden machinaal

Machines en gereedschappen voor mechanisch houtsnijden. Machines en freesschijven van Arbortech , of schijven en freeststiften van Saburrtooth en van Proxxon. We hebben ook een beperkt gamma hangmotoren.

Toestellen voor pyrografie - houtbranden

Pyrografie

Pyrografie .. tekeningen of teksten branden in hout of op leder .

Proxxon stationaire machines

Proxxon stationaire machines

Proxxon machines voor nauwkeurige en precisie houtbewerking. Ruim gamma zaagmachines, freesmachines, schuurmachines en boormachines voor precisie werk! Ook zuim gamma aan accessoires voor deze machines.

Proxxon elektrisch handgereedschap

Proxxon elektrisch handgereedschap

Proxxon ruim gamma elektrisch precisie handgereedschap. Schuurmachines, haakse slijpers, boor en freesmachines , ruime gamma met veel accessoires.

Proxxon diverse toestellen

Proxxon diverse

Diverse gereedschappen en toestellen van Proxxon

We hebben een ruim aanbod aan houtbewerkingsmachines.
Heb je thuis een werkplaats en wil je graag aan de slag met kwaliteitsvolle machines dan hebben we beslist de machine die u zoekt!