MAENE
Houtbewerkingsmachines

Alles voor houtdraaien van houtdraaibanken tot gereedschap.

Houtdraaien, een oude ambacht die de dag van vandaag nog veel mensen veel voldoening schenkt. Als je op zoek bent naar een nieuwe houtdraaibank, naar accessoires of je collectie houtdraaibeitels wilt uitbreiden.. ben je steeds welkom.

Houtdraaibanken en alle benodigdheden voor houtdraaien.

Houtdraaibanken

Ruim aanbod houtdraaibanken, zowel kleine draaibanken voor modelbouw als grote houtdraaibanken voor professioneel gebruik! We hebben ook een ruim aanbod aan accessoires voor houtdraaibanken en houtdraaien in het algemeen.

houtdraaibank toebehoren

Houtdraaibank toebehoren

Diverse toebehoren om het houtdraaien gemakkelijker of nog aangenamer te maken .

Klauwplaten en opspansystemen voor houtdraaien

Klauwplaten en bekkens

Klauwplaten voor houtdraaien ruim aanbod verschillende merken. Een stuk goed vastklemmen tijdens het houtdraaien is zeer belangrijk, we hebben hiervoor diverse oplossingen.

Meeneemplaten

Meeneemplaten

Diverse maten meeneemplaten voor houtdraaien. We hebben een select gamma klauwplaten en meeneemplaten voor houtdraaien. Diverse diameters en verschillende uitvoering van draad.

Meenemers en centers voor houtdraaibanken

Meenemers en centers

Diverse meenemers en centers voor gebruik bij het houtdraaien

pen kits, houtdraaien balpennen, vulpen en rollerball kits.

pen kits houtdraaien

Uitgebreid gamma en exclusief aanbod van pen kits voor draaien van balpennen, vulpennen en rollerballs. Alle benodigdheden voor het draaien van schrijfgerief.

Diverse kits voor projecten te maken met een houtdraaibank

Houtdraaien diverse kits

Verschillende kits voor houtdraaien. Allerlei projecten voor houtdraaien, leuk om te maken en zeker leuk om als geschenk aan iemand te geven.

houtdraaien afwerkingsproducten

Houtdraaien afwerkingsproducten

Diverse artikelen voor het afwerken van houtdraaiwerk. Wil je een matte afwerking, of wil je een blikkende afwerking of gewoon een beschermlaag, we hebben beslist het juiste product voor je!

Ons gamma houtdraaibeitels van Hamlet, Sheffield - UK.

Houtdraaibeitels Hamlet

Hamlet en Henry Taylor gevestigd in Sheffield, UK . Fabrikant van hoogwaardig gereedschap voor houtdraaien en houtbewerking. Groot gamma houtdraaibeitels, steekbeitels en gereedschap voor houtbewerking.

Ons gamma houtdraaibeitels van Crown, Sheffield UK.

Houtdraaibeitels Crown

Crown Tools gevestigd in Sheffield, UK . Fabrikant van hoogwaardig gereedschap voor houtdraaien en houtbewerking. Groot gamma houtdraaibeitels, steekbeitels en gereedschap voor houtbewerking.

Easy Wood Tools houtdraaibeitels.

Easy Wood Tools houtdraaibeitels

Easy Wood Tool beitels, gemaakt in de USA, hebben een vervangbaar widia mesje. Met deze beitels kan je super gemakkelijk een perfect resultaat bekomen en slijpen niet meer nodig, gewoon mesje draaien of vervangen.

Hout voor houtdraaien

Hout - penblanks

Hout voor houtdraaien en sculpturen. Selecte keuze hout - pen blanks voor draaien van schrijfgerief, balpennen of vulpennen enz en dan ook nog beperkte keuze van hout voor diverse projecten houtdraaien.