MAENE
Houtbewerkingsmachines

tafelcirkelzaag Laguna Fusion 3 DRO

De Laguna tafelcirkelzaag Fusion 3 DRO , de gekende Fusion 3 maar nu ook met digitale uitlezing van de ingestelde zaaghoek

tafelcirkelzaag-Fusion-3-DRO-Laguna tafelzaag-Laguna-Fusion-3-DRO-achterkant tafelzaag-Laguna-Fusion-3-digitale-uitle tafelzaag-Laguna-Fusion-3-DRO-zijaanslag tafelzaag-Laguna-Fusion-3-dro-zaagkap
De Laguna Fusion 3 DRO is een klassieke tafelcirkelzaag in Amerikaanse stijl en zal niet alleen indruk maken door zijn afwerking, maar ook uw verwachtingen overtreffen.
De uitvoering is grotendeels hetzelfde als de Fusion 3 DRO maar nu is er een upgrade naar een digitale, uitlezing van de ingestelde zaaghoek.
Het eerste dat opvalt, is het grote, nauwkeurig geslepen, spiegelgladde tafelblad dat een uitstekende ondersteuning van het werkstuk biedt. Een uitvoertafel aan de achterkant zorgt voor extra stabiliteit bij het afkorten van lange stukken.
De klassieke 'T Style'-parallelaanslag is uitzonderlijk soepel te verplaatsen en rotsvast wanneer hij vergrendeld is, een plezier om te gebruiken met een gemakkelijke cam lock-handgreep en garandeert nauwkeurige zaagsneden.
De handwielen voor zaaghoogte en hoekinstelling zijn zeer soepel te bedienen en zijn voorzien van een klemming.
Het hart van de zaag is de krachtige geremde motor die via massieve gietijzeren tappen op de gepoedercoate kastbodem uit één stuk is gemonteerd. Deze montagemethode zorgt ervoor dat het tafelblad niet wordt belast door het motorgewicht en garandeert een perfect vlak werkoppervlak. Stofafzuiging is een cruciaal onderdeel van elke machine voor de veiligheid van de machinist en de levensduur van de machine. De beschermkap boven de zaag in combinatie met de kap rond de zaaggroep zorgen voor een voldoende afzuiging van het stof, centrale aansluiting is 100 mm.
De Fusion3 DRO heeft een geïntegreerde wielenset in de basis, waardoor de zaag gemakkelijk te verplaatsen is. Aan de achterkant en zijkant van de staander zijn haken voorzien om de langsaanslag en de verstekgeleider op te bergen.
Deze machine wordt standaard geleverd met :
- precisie zijaanslag
- zaagblad 250 mm x Z 40
- stofkap boven het zaagblad en vertakking afzuigdarm naar centrale afzuiging
- tafelverlenging achteraan
Ook iets voor u?
bovenfrees-Perles- OF3

bovenfrees Perles OF3

Bovenfrees Perles OF3, met krachtige 1010 W motor en met micro fijninstelling van de zijgeleider.

239,95