MAENE
Houtbewerkingsmachines

cilinderschuurmachine LAGUNA Supermax 1632

Laguna Supermax 1632 DS cilinderschuurmachine, precisie schuurmachine met digitale hoogte instelling

cilinderschuurmachine-Laguna-Supermax-16 drumsander-Laguna-supermax-16-32 laguna-supermax-16-32 laguna-supermax-16-32-stofafzuigkap

De Laguna Supermax 16/32 de precisie cilinderschuurmachine

De Laguna 16/32 cilinderschuurmachine is het nieuwste lid van de SuperMax Tools drumschuurmachine-familie en is ontworpen met nieuwe functies om de productiviteit te verbeteren. De problemen die veel voorkomen bij andere trommelschuurmachines zijn onder de loep genomen en verbeterd zodanig dat er nu technische functies die exclusief zijn voor de 16/32 machine. Geen enkele andere cilinderschuurmachine op de markt heeft deze eigenschappen!
Deze schuurmachine heeft een gepatenteerde "Quick Adjust-hendel" die hoogteaanpassingen mogelijk maakt van 0 "-3" met één trek aan een hendel versus 48 omwentelingen van een handwiel, waardoor de insteltijd aanzienlijk wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd. De Laguna 16/32 bevat een ingebouwde digitale uitlezing die helpt om consistente diktes te behouden om de nauwkeurigheid en kwaliteit te verhogen. Er is een nieuw ontworpen turbo-geventileerde stofafzuigmond waardoor de CFM-luchtstroom naar stofafscheiders verhoogd met 15%, dus minder stof tijdens het schuren. Er is een eenvoudige uitlijnfunctie: met slechts één moer wordt de transportband aangepast aan de schuurkop, waardoor het uitlijnen van de transportband met de schuurkop snel en gemakkelijk verloopt. Instelling voor geïndexeerde uitlijning: De snelle hendel is een instelling voor geïndexeerde uitlijning voor smal en breed papier. Bij het schuren van papier dat breder is dan 16 ”, zal de index-hendel de transportband correct afstellen voor foutloos breed schuren. Trommel zal nooit "uit de uitlijning" raken. De trommelslede is met bouten aan de basis bevestigd, waardoor beweging of uitlijningsproblemen worden voorkomen. Deze schuurmachine heeft de INTELLISAND-technologie, dit systeem zorgt er voor dat de aanvoersnelheid constant blijft bij verschillende houtstructuur of densiteit.