MAENE
Houtbewerkingsmachines

Cilinderschuurmachine Laguna Supermax 1632

Laguna Tools Supermax 1632 DS cilinderschuurmachine, precisie schuurmachine met digitale hoogte instelling

De Laguna Tools 16-32 cilinderschuurmachine is het nieuwste lid van de SuperMax Tools drumschuurmachine-familie en is ontworpen met nieuwe functies om de productiviteit te verbeteren. De problemen die veel voorkomen bij andere trommelschuurmachines zijn onder de loep genomen en verbeterd zodanig dat er nu technische functies die exclusief zijn voor de 16-32 machine. Geen enkele andere cilinderschuurmachine op de markt heeft deze eigenschappen!
Deze schuurmachine heeft een gepatenteerde "Quick Adjust-hendel" die hoogteaanpassingen mogelijk maakt van 0"-3" met één trek aan een hendel versus 48 omwentelingen van een handwiel, waardoor de insteltijd aanzienlijk wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd. De Laguna 16-32 bevat een ingebouwde digitale uitlezing die helpt om consistente diktes te behouden om de nauwkeurigheid en kwaliteit te verhogen. Er is een nieuw ontworpen turbo-geventileerde stofafzuigmond waardoor de CFM-luchtstroom naar stofafscheiders verhoogd met 15%, dus minder stof tijdens het schuren. Er is een eenvoudige uitlijnfunctie: met slechts één moer wordt de transportband aangepast aan de schuurkop, waardoor het uitlijnen van de transportband met de schuurkop snel en gemakkelijk verloopt. Instelling voor geïndexeerde uitlijning: De snelle hendel is een instelling voor geïndexeerde uitlijning voor smal en breed papier. Bij het schuren van papier dat breder is dan 16 ”, zal de index-hendel de transportband correct afstellen voor foutloos breed schuren. Trommel zal nooit "uit de uitlijning" raken. De trommelslede is met bouten aan de basis bevestigd, waardoor beweging of uitlijningsproblemen worden voorkomen. Deze schuurmachine heeft de INTELLISAND-technologie, dit systeem zorgt er voor dat de aanvoersnelheid constant blijft bij verschillende houtstructuur of densiteit.
Wordt geleverd met 1 band korrel 80 schuurlinnen.

Meer info
Minder info

Niet in voorraad

levertijd ongeveer 1 week, gratis verzending binnen België en Nederland

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg

Ook iets voor jou?

Lintzaagmachine Laguna Tools 1412

De lintzaagmachine voor hout Laguna Tools 1412, met zijn professionele uitvoering, heeft reeds diverse prijzen gewonnen in Amerika.

lintzaagmachine-laguna-1412
Op voorraad
2.125,00
1.990,00
Per stuk
-6%
Bekijken
cilinderschuurmachine-Laguna-Supermax-16
cilinderschuurmachine-Laguna-Supermax-16
drumsander-Laguna-supermax-16-32
drumsander-Laguna-supermax-16-32
laguna-supermax-16-32
laguna-supermax-16-32
laguna-supermax-16-32-stofafzuigkap
laguna-supermax-16-32-stofafzuigkap

Wij gebruiken cookies

Laguna Tools
EUR 2030-01-01 1890