MAENE
Houtbewerkingsmachines

yorkshire grit polishing wax

Yorkshire Grit polishing wax, de schuurpasta voor een mooie gladde basislaag

yorkshire-grit
Easy Wood Tools heeft Yorkshire Grit, LLC overgenomen en maakt en verdeelt u nu 's werelds beste schuurpasta voor houtdraaiers. Yorkshire grit is verkrijgbaar in zowel Original (voor hout) als Microfine (voor harsen/hybriden/hout).
Yorkshire Grit is een schuurpasta die is samengesteld om uw houtdraai projecten een mooi fijn oppervlak te geven voordat u de gewenste afwerking aanbrengt. De producten bevatten een met de hand gemengde mix van minerale olie, bijenwas en schuurpoeders die zorgvuldig samen worden verwerkt zonder het gebruik van oplosmiddelen of andere sterk ruikende en potentieel schadelijke chemicaliën. Het resultaat is een romige pasta die werkt als "vloeibaar schuurpapier" die krassen vermindert die zijn achtergebleven door droog schuren met een lagere korrel en fijn stof verwijdert dat wordt veroorzaakt door schuren met een hogere korrel.
HOE TE GEBRUIKEN
Terwijl het werkstuk nog op uw draaibank is bevestigd, schuurt u uw stuk tot korrel 240-320 of totdat het vrij is van gereedschapssporen.
Breng handmatig de pasta in een cirkelvormige beweging aan met een papieren of stoffen vezelarm doekje, zet dan je draaibank aan op laag toerental en werk de was in met het doekje.
Blijf werken totdat de pasta is afgebroken, zodat je geen korreltjes meer voelt en er geen resten op het oppervlak overblijven, neem geregeld een proper doekje .
Je stuk moet droog zijn als je klaar bent en je hebt een finish van minimaal 1000 Grit.
Vervolg met de Yorkshire Grit Microfine Abrasive Paste voor een nog gladdere afwerking van ten minste 2000 Grit - vooral voor stukken die hars bevatten.
Make your wood shine ..
Ook iets voor u?
woodwax_22_chestnut

woodwax 22

De Woodwax 22 van Chestnut is een transparante was voor afwerking van houtdraaiwerk

14,45
food_safe_chestnut

food safe Chestnut

Food Safe Finish van Chestnut voedselveilige afwerking voor houtdraaiwerk

14,60
tung-olie-chestnut-500ml

tung olie Chestnut

Chestnut tung olie, duurzame afwerking voor zowel binnen als buiten

15,25