Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Food Safe Chestnut

Food Safe Finish van Chestnut voedselveilige afwerking voor houtdraaiwerk

Beschrijving

De FOOD SAVE van Chestnut is een bijna kleurloze afwerking voor de werkstukken die voor voedsel gebruikt worden, zoals slakommen, kaasplankjes, chipspotjes .. enz ...
Dit product droogt op tot een zachte satijn glans en is in beperkte mate water resistent, het kan gewoon met een licht bevochtigde doek afgeveegd worden . Dit product is echter niet geschikt voor gebruik met warme vloeistoffen zoals koffiebekers.
Je kan Food Safe gewoon alleen voor de binnenkant gebruiken en dan eventueel een ander product voor de afwerking van de buitenkant.
Werkwijze : breng het product aan met een borstel of een propere doekje en wel zo veel dat het mooi in het hout kan intrekken, na ongeveer 20 minuten alle nog resterende zichtbare olie wegvegen met een proper doekje en alles mooi laten indrogen. Geadviseerd wordt drie lagen van dit product te gebruiken . Deze afwerking is reed handdroog na 30 minuten, maar voor volledige inwerking en uitdroging best 24 uur wachten.

Details

inhoud : 500 ml

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden