MAENE
Houtbewerkingsmachines

microcrystalline wax

Microcrystalline wax van Chestnut, 225 ml , ideaal voor projecten die veel aangeraakt worden.

microcrystalline-wax-Chestnut
De microcrystalline wax van Chestnut Products is een mengsel van hoogwaardige micro kristallen en is geschikt om een mooiere glans en betere bescherming te geven aan houtdraaiwerk.
De microkristallen worden gemengd met een speciaal oplosmiddel om een ​​stevige was te creëren die, wanneer deze droog is, samentrekt om een ​​zeer dichte laag te vormen waardoor het zeer waterbestendig is. Dit betekent dat het ideaal is voor alle items die waarschijnlijk korte tijd in contact zullen komen met water, zoals projecten die regelmatig met de handen vastgenomen worden. Microkristallijne wassen hebben ook een hoger smeltpunt dan andere wassen, met als voordeel dat herhaalde behandeling van items die zijn afgewerkt in microkristallijne was niet op dezelfde manier vingerafdrukken zullen opnemen, omdat het smeltpunt hoger is dan normaal lichaamstemperatuur.
De was moet op verzegeld hout worden gebruikt ( poriënvuller of een andere afwerkingslaag ) en moet na het aanbrengen ongeveer 20 minuten drogen en dan pas gepolijst tot een hoge glans.
Deze Chestnut microcrystalline was is food safe. Breng voor het beste resultaat een zeer dunne laag aan en over het hele oppervlak.
Ook iets voor u?
woodwax_22_chestnut

woodwax 22

De Woodwax 22 van Chestnut is een transparante was voor afwerking van houtdraaiwerk

14,45
food_safe_chestnut

food safe Chestnut

Food Safe Finish van Chestnut voedselveilige afwerking voor houtdraaiwerk

14,60