MAENE
Houtbewerkingsmachines

Ultimate Edge polierschijf houder

Ultimate Edge twist n fix houder voor polierschijven

ultimate edge polierschijf houder Ultimate Edge polierschijf houder Axmins Ultimate Edge polieren Ultimate-Edge-polierschijf-houder-105419
Ultimate Edge, Twist n Fix, polierschijf houder .
Op deze pollierschijf houder kunt u de diverse polierschijven aan de Axminster Trade Ultimate Edge slijpmachine bevestigen. De 'Twist n Fix'-houder is volkomen uniek en biedt vrijwel onmiddellijke wisseling tussen soorten schijven. Dit wordt geleverd in twee delen: een drager met een 12 mm-as en de afneembare' Twist n Fix'-schijfas. De drager wordt op uw Ultimate Edge slijpmachine geschroefd (bevestigingsmateriaal meegeleverd).
De Twist n Fix houder doet precies dat, één draai en het wordt op zijn plaats vergrendeld op de drager. Door de unieke verbinding kan hij in beide draairichtingen draaien: vooruit of achteruit. De 'Twist n Fix'-houder draagt ​​de Ultimate Edge polierschijven en afwetschijven, polijstmoppen enz. De schijven kan je dus zeer gemakkelijk verwisselen, de schijfhouder zijn hiervoor apart verkrijgbaar of in een set van 3 .. inklikken en klaar om te gebruiken ..veilig en super eenvoudig.