Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

winkelhaak Bridge City TS 2V2

winkelhaak Bridge City TS-2V2 , ultieme precisie, metrische schaalverdeling

Beschrijving

De Bridge City Tool Works TS-2V2 is een zeer precieze winkelhaak. Ze zijn ongelooflijk nauwkeurig tot ± 0,002" over de volledige lengte, zowel binnen als buiten. Maar de functie die deze echt onderscheidt van de vele anderen, is het feit dat u de basis kunt losmaken en opnieuw kunt kalibreren in het geval dat deze valt en uit het hoek raakt. Alle randen zijn licht afgerond, zodat er geen markeringen kunnen komen op je werkstuk
en zorgt ook dat er minder snel een kap in zou komen als de winkelhaak zou vallen. De regel is gehard en van roestvrij staal zijn en gezandstraalt voor een matte afwerking, dus u kunt er markeringen op maken met een potlood en nadien gemakkelijk schoon vegen. Ten slotte dient een taps toelopende uitsparing in het blad dat kan gebruikt worden voor het uitteken van een zwaluwstaartverbinding, dit op 1: 8.

Details

afmetingen : 207 x 125 mm
schaalverdeling : metrisch

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden