MAENE
Houtbewerkingsmachines

Hoekmeter AngleCube Igaging

Digitale hoekmeter IP54 , ideaal om snel en nauwkeurig hoeken te meten.

De Igaging AngleCube 3rd generation.
IGaging is teruggegaan naar de tekentafel en heeft deze AngleCube-eenheid van de derde generatie van de grond af volledig opnieuw ontworpen, waardoor een hoekmeter is ontstaan ​die technologisch een van de meest geavanceerde op de markt is.
De digitale precisiesensor reageert veel beter, waardoor het veel gemakkelijker is om schuine kanten virtueel in realtime aan te passen. Ze hebben de 9V-wegwerpbatterij vervangen door een oplaadbare Li-ion batterij, waardoor deze meer in balans is. Met twee magneten aan drie zijden, hecht en blijft het gemakkelijk op veel oppervlakken van zaagbladen, gereedschappen of machines. Dankzij de nieuwe oplaadingang voor de batterij kan de behuizing beter worden afgedicht tegen stof en vocht, zodat de IP-54-classificatie wordt behaald voor een duurzamere levensduur in de werkplaats. Maak je geen zorgen dat je hem regelmatig moet opladen - hij heeft een automatische uitschakelfunctie als hij te lang zonder beweging blijft staan. De behuizing van geanodiseerde legering van militaire kwaliteit is bestand tegen stof en een aantal onbedoelde valpartijen zonder de prestaties te beïnvloeden.
De achtergrondverlichting maakt het gemakkelijker om de grote kristallen LCD-uitlezing te zien op verstekzagen die meestal een schaduw op het display werpen. Direct zonlicht vormt ook geen hinder bij het aflezen. De Igaging AngleCube wordt geleverd inclusief hoesje en USB laadkabeltje.
Deze AngleCube biedt een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding.

Meer info
Minder info

Niet in voorraad

bij bestelling 2 tot 3 weken

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg

Ook iets voor jou?

hoekmeter-AngleCube-Igaging
hoekmeter-AngleCube-Igaging
AngleCube-Igaing-hoekmeter-35-2268
AngleCube-Igaing-hoekmeter-35-2268
Igaging-AngleCube
Igaging-AngleCube
hoekmeter-anglecube-3rd-gen-35-2268
hoekmeter-anglecube-3rd-gen-35-2268

Wij gebruiken cookies

Igaging
EUR 2030-01-01 46.5