MAENE
Houtbewerkingsmachines

Digitale waterpas inclinometer Igaging

Digitale waterpas - inclinometer van Igaging met groot display en micro USB laadmogelijkheid

Deze verbazingwekkende digitale waterpas en gradenboog van Igaging is een digitale hoekmeter die het werkelijke niveau of een relatieve hoek tussen twee oppervlakken afleest.
Het is uitgerust met drie sterke zeldzame-aardmagneten aan de onderkant, de totale lengte is 15,25 cm. Het heeft een extra groot digitaal LCD-display met achtergrondverlichting. U kunt snel schakelen tussen de waterpasfunctie - die een volledige 360° rotatie kan weergeven - en de % tilt-functie, die een % helling of een stijging/afloopberekening weergeeft en de precieze helling toont met een resolutie van 0,05” graden.
Deze digitale waterpas heeft oplaadbare batterijfunctionaliteit. Sluit gewoon de meegeleverde USB-kabel aan op een computer, of u kunt elke USB-oplader gebruiken. Het beschikt over IP65 stof- en vochtbescherming en een snel display. Met de bedieningsknoppen kunt u het gereedschap "op nul stellen" . De "Hold"-knop blijft uw meting weergegeven totdat deze opnieuw wordt ingedrukt om nieuwe meting mogelijk te maken.

Meer info
Minder info

Op voorraad

verzending binnen 1 - 2 dagen na ontvangst van de bestelling - betaling

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg

Ook iets voor jou?

digitale-waterpas-Igaging
digitale-waterpas-Igaging

Wij gebruiken cookies

Igaging
EUR 2030-01-01 59.95