MAENE
Houtbewerkingsmachines

lengteaanslag afkortzagen UJK

UJK lengteaanslag systeem voor afkortzagen

lengteaanslag_systeem_UJK_101500 lengteaanslag_systeem_UJK UJK_lengteaanslag _systeem lengteaanslag_UJK _profiel
De UJK lengteaanslag voor afkortzagen.
Compleet systeem voor het maken van een afkortsysteem voor je afkortzaag, met dit systeem is het een kwestie van één keer meten en dan zo veel keer zagen als nodig. Elk stuk zal de gewenste lengte hebben, nauwkeurigheid verzekerd. Dit systeem
kan gebruikt worden voor een verstekzaag, afkortzaag of een kolomboormachine.
De basisstukken zijn 610 mm lang en zijn voorzien van T-gleuven aan de boven- en voorkant, dus de totale lengte kan aangepast worden aan de beschikbare plaats in uw werkplaats. Het profiel van de rail past op de bovenrand van een zelfgemaakte houten aanslag die dan weer kan gemonteerd worden, volledige links of volledige rechts of combinatie van links en rechts van afkortzaag. De zelfklevende meetlinten zitten in een ondiepe groef bovenaan de lengteaanslag. het ene lint telt van links naar rechts en het andere van rechts. De lengtestop en de flip stop lopen in de T-gleuf van het profiel. De productiestop is in de hoogte verstelbaar om rekening te houden met hoogteverschillen bij de zaagtafels en de volledige constructie van de aanslag.
Dus alles telkens individueel aan de behoefte aan te passen. Het is een nuttig systeem waarmee je veel meetwerk kunt uitsparen.