MAENE
Houtbewerkingsmachines

werktafel onderstel bora centipede CK6S

De Bora Centipede CK6S , lichtgewicht maar super stabiel mobiel onderstel voor werktafels

werktafel-onderstel-Bora-Centipede-CK6S werktafel-Bora-Centipede-CK6S Centipede-Bora-werktafel-inklapbaar werktafel-inklapbaar-Bora-CK6S-vb2
De Centipede CK6S is de kleinste in de serie mobiele en functionele onderstellen voor werktafels van Bora Tools, of je nu in je garage of werkplaats bent of op locatie.. deze lichtgewicht, draagbare maar toch sterke werktafel onderstel kan je beste helpende hand worden. Dit werktafel onderstel kan gebruikt worden als werkbank, zaagbok, montagetafel of klemstation, de basis biedt een groot werkoppervlak van 1220 x 610 mm en is van alle 4 zijden toegankelijk.
Het is lichtgewicht , dus gemakkelijk mee te nemen, maar verschiet niet .. het draagvermogen 1133 kg ! Dit onderstel is in een mum van tijd op- en afgebouwd dankzij het zeer eenvoudige inklapmechanisme.
Heb je snel een werktafel nodig voor in je werkplaats of op een werf of een beurs of op een markt of op een tuinfeest of een tentoonstelling .. om het even waar , met deze Centipede heb je een snelle oplossing.
Afkortzagen, vandikte schaafmachines, kleine lintzaagmachines, schuurmachines enz .. voor de Bora CK6S is dat allemaal geen probleem ..
Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar zodat deze werktafel nog functioneler kan ingezet worden.
De CK6S basis wordt geleverd met 1 x duurzame draagtas, 2 x snelspanners, 4 x X-cups.
Ook iets voor u?
zaagbok-sawhorse

zaagbok set van 2 stuks

2 stuks stabiele, in hoogte verstelbare zaagbokken, ideaal om mee te nemen of in werkplaats te gebruiken.

138,00