Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Grabber Milescraft

De Milescraft Grabber, is een zeer handige duwblok dat je altijd in handbereik zou moeten hebben

Beschrijving

De Milescraft GRABBER is ideaal voor het gebruik bij bovenfreestafels, zaagtafels, lintzagen en schaafmachines. Veiligheid is uitermate belangrijk dus het is altijd aangewezen met vingers en handen zo ver mogelijk van het gevaar te blijven. De grabber heeft onderaan een anti-slip laag ,
kleine diamant blokjes die maximale grip geven op het werkstuk. Het handvat is ergonomisch gevormd en zorgt voor gelijke druk op het werkstuk.
De grabber is in het geel dus goed zichtbaar tussen het gereedschap op uw werktafel. Deze duwblok kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden, het is dus zeer handig en eigenlijk on onontbeerlijk om er een paar in de werkplaat te hebben. Safety First !

Details

Afmetingen : +/- 20 x 8.5 cm
Totale hoogte +/- 8 cm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden