Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Hangmotor Foredom K5240

De Foredom K5240 is een complete set met hangmotor, flexibele as, voetpedaal en toebehoren voor sculpteren.

Beschrijving

De FOREDOM 5240 is één van " FOREDOM'S " meest complete sets voor houtsnijden! Met de bijgeleverde toebehoren kan men quasi direct aan de slag en heeft men de mogelijkheid eens alles uit te testen... De set een motor van het SR type. Deze motor is gemaakt volgens een nieuw concept - vermogen 125 Watt - 220 V.  Het is een kogellager type motor bedoeld om op te hangen , max. snelheid is 18000 tpm .
Dit nieuwe type motor levert ongeveer 66 % meer vermogen dan de Foredom CC series en bijna 30 % meer in vergelijking met Foredom S en SR type motors. De SR motor kan zowel links als rechts roterend gebruikt worden. Deze motor is geschikt voor continu gebruik en is gemaakt voor duurzaam gebruik. De FCT CONTROL is een zeer solide en extra brede voetpedaal in kunststof behuizing. Deze voetpedaal is gemaakt uit "state of the art" elektronische componenten en staat daarvoor garant voor een correcte snelheidsregeling ! Het No. 44 T HANDSTUK
is een "spantang" type handstuk / gereedschapshouder. Het is zeer geliefd bij houtsnijders omdat het niet alleen de kleine stiftjes van 2.35 mm kan gebruiken maar eveneens die met een as van 6 mm en zelfs 6,35 mm (1/4") . Dus bijna het volledig gamma freesjes en stiftjes. Het wordt standaard geleverd met spantangen: 1 x 2,35 mm ( 3/32") 1 x 3,18 mm (1/8") 1 x 6,35 mm (1/4") (andere spantangen zijn verkrijgbaar als toebehoren ..) Het handstuk kan zeer gemakkelijk van de flexibele as afgenomen en vervangen worden !
Deze set wordt geleverd met een set van 27 accessoires ( AKWK53) .

Details

Set bestaat uit :
1 x SR hangmotor 125 Watt - 220 V
1 x flexibele as met handstuk H44T
1 x voetpedaal voor snelheidsregeling C.FCT
1 x set accessoires AKWK53 - 27 delig
1 x roterende staander voor accessoires
1 x set 3 dvd's "how to power carve"

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden