Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

figuurzaagjes set Pegas 6 DIR

Set met 36 stuks figuurzaagjes Pegas 90.6 x 6DIR, reverse dus met tegentandjes

Beschrijving

Set van 36 figuurzaagjes, Pegas, gemaakt in Zwitserland en gekend voor hun uitmuntende kwaliteit. Het is een set met 4 types zaagjes, bij deze zaagjes staan de onderste tandjes in tegenrichting, waardoor men minder splintertjes heeft onderaan het werkstuk. 2 sets Skip reverse voor het zagen van triplex en multiplex, 1 x set double skip reverse .. met iets meer afstand tussen de tandjes waardoor het houtstof sneller weg kan en dus minder kans op verhitting van de zaagsnede. 2 sets MGT zaagjes, speciale uitvoering van de zaagjes waardoor een agressieve zaagsnede mogelijk is en 1 set spiraal zaagjes waarmee je dus in alle richtingen kan zagen.
Deze 36 delige set zaagjes van Pegas is zeker aan te bevelen voor mensen die veel zagen in triplex en multiplex, de tegentandjes onderaan maken een duidelijk verschil.

Details

set met 36 zaagjes lengte 130 mm
6 x # 90.428 skip reverse # 3
6 x # 90.429 skip reverse # 5
6 x # 90.433 double skip reverse # 7
6 x # 90.439 MGT skip # 1
6 x # 90.506 MGT skip # 3
6 x # 90.545 spiraal reverse # 3

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden