MAENE
Houtbewerkingsmachines

kreg pocket hole jig 520PRO

De Kreg pocket hole jig 520PRO, is de nieuwe basis set

pocket-hole-jig-Kreg-520PRO Kreg-KPHJ520PRO-pocket-hole-jig KPHJ520PRO-Kreg kreg-KPHJ520PRO-plaat KPHJ520PRO-Kreg-Pocket-Hole-jig
De Kreg Pocket Hole Jig 520 PRO om altijd en overal pocket hole projecten te maken.
De Pocket Hole Jig 520PRO is de meest veelzijdige mal tot nu toe van Kreg®. Het is de essentiële mal voor projectbouwers die een gebruiksvriendelijke schrijnwerkoplossing nodig hebben, waar u ook werkt: in de achtertuin, op de oprit of zelfs in de garage van een vriend.
Deze mal zet de norm voor veelzijdigheid in schrijnwerk met pocket-holes. Het zit boordevol functies, zoals de VersaGrip ™ 360 ° -draaibare handgreep waarmee de 520PRO zich gemakkelijk aanpast aan bijna elk pocket hole project. VersaGrip ™ bevat ook een ingebouwde klemming - knijp gewoon in de handgreep totdat uw materiaal stevig is vastgeklemd. Met dit flexibele ontwerp hoeft u zich nooit zorgen te maken over het worstelen met grote planken of platen om op de juiste plaatsing van de gaten te maken. In plaats daarvan werkt de 520PRO in bijna elke richting, zodat u de mal gemakkelijk naar elke positie kunt verplaatsen, vastklemmen en perfecte pocketgaten kunt boren.
Voorbereiden om pocket holes te boren is eenvoudig. Vooraf ingestelde materiaaldikte-instellingen op het boorgeleidingsblok maken de installatie snel voor 13 mm tot 38 mm materiaal. Bovendien biedt de instelbare stop herhaalbaarheid wanneer u meerdere zakgaten in soortgelijke stukken moet boren Een stevige, met staal versterkte rug en gehard stalen boorgeleiders zorgen ervoor dat de 520PRO jarenlang kwalitatief hoogstaande projectbouwprestaties zal leveren.
Naast de 520PRO zelf wordt ook meegeleverd : 1 x snelspanner ( max; dikte 51 mm) , 100 Kreg pocket hole schroeven en een gratis projectplan, zodat u meteen kunt beginnen met bouwen.
Ook iets voor u?
T-track-91cm

T-Track 91 cm

T-track, aluminium, lengte 91 cm, reeds voorgeboord en gaten verzonken

24,50