MAENE
Houtbewerkingsmachines

Klauwplaat Nexus3R Charnwood

De Charnwood Nexus3R, op deze klauwplaat passen ook de bekkens van Nova en Robert Sorby Patriot chuck

De Charnwood Nexus3R is een professionele klauwplaat voor middel grote tot grote houtdraaibanken. Verschil met de NEXUS3R is dat de deze klauwplaat kan vastgezet worden op de as voor het geval dat de draaibank in wijzerzin kan gebruikt worden! Interessante aan deze klauwplaat is dat de bekkens van de NovaG3, Supernova en Robert Sorby Patriot Chuck ook op deze klauwplaat passen . Dat is nuttig wanneer men reeds 1 van deze klauwplaten heeft dan moet men geen extra set bekkens kopen en kan men de bekkens gewoon onderling verwisselen!
Het is een zelf centrerende klauwplaat De instelling van de klauwplaat gebeurd dmv een sleutel en een tandkranstype mechanisme voor compressie en expansie. De achterkant van deze klauwplaat is dicht en de klauwplaat is volledig afgesloten zodanig dat er geen houtstof binnenin kan !
De Nexus3 R wordt standaard geleverd met een C type bekken waarmee je het werkstuk zowel van de binnenkant als van de buitenkant kan klemmen. Voor deze klauwplaat is een groot gamma aan bekkens verkrijgbaar.
Dit is een kwaliteits klauwplaat, met vele mogelijkheden ..
Let wel: Het is belangrijk voor een rustige en precieze loop dat de achterkant van de klauwplaat mooi vlak tegen de as aandrukt,
mocht dit niet het geval zijn verkopen we daarvoor een tussenring ( V3SP)

Meer info
Minder info

Niet in voorraad

bij bestelling 1 tot 2 weken, door Brexit zou dit kunnen uitlopen

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg
klauwplaat Nexus3R Charnwood
klauwplaat Nexus3R Charnwood
klauwplaat Nexus3R houtdraaien
klauwplaat Nexus3R houtdraaien

Wij gebruiken cookies

Charnwood
EUR 2030-01-01 140