Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Hampshire Sheen BRONZE embellishing wax

Hamsphire Sheen brons was voor het kleuren of accentueren van uw werkstukken

Beschrijving

De Hampshire Sheen BRONS embellishing wax is een combinatie van brons carnauba was en microcrystalwas, het is met de hand gemengd en zorgt voor een mooie subtiele verkleuring van het werkstuk. De nerven komen op een unieke wijze meer tot hun recht of het is ook ideaal om op bepaalde plaatsen subtiele accenten te leggen. Deze was kan ook perfect gebruikt worden in combinatie met de Hampshire Sheen intrinsic kleuren.
Werkwijze : - werkstuk opschuren tot minimum korrel 400 - open de nerfstructuur een beetje met een zachte metalen borstel - sanding sealer aanbrengen en fijn opschuren - beetje Bronze Wax opnemen op een vodje of stuk keukenpapier en met een draaiend beweging handmatig aanbrengen op het werkstuk - als het mooi egaal verdeeld is even laten indrogen end an polieren. Deze Bronze wax is al een afwerkingslaag op zich maar voor een diepere glans kan je dan nog een laag Hampshire Sheen high gloss aanbrengen.

Details

netto inhoud blik : 130 gr
afmetingen : 78 x 48 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden