MAENE
Houtbewerkingsmachines

Houtdraaibeitel CARBPROS met vierkant widia mesje

Houtdraaibeitel CARBPROS, Crown Carbide Pro afruwbeitel met rond widia wisselmesje.

De Crown Carbide Pro houtdraaibeitels zijn het resultaat van een lange tijd besteed aan ontwerp, onderzoek en testen. Deze hoogwaardige komen tegemoet aan de verwachtingen van de professionele houtdraaier.
De mesjes zijn gemaakt van het fijnste nano grade carbide dat is gehard tot een ongelooflijke 93 HRC; dit maakt ze ultra duurzaam en dus langer scherp. Wanneer de rand uiteindelijk niet meer zo scherp geworden is, hoeft u het mesje alleen maar te draaien naar een verse scherpe snijkant. Het mesje van de CARBPROS is vierkant maar met een kleine radius en heeft een diameter van 15mm. Deze afruwbeitel biedt door zijn gewicht en de stevige stalen schacht goede controle tijdens het draaien.
Met deze beitel kan je vrij snel veel materiaal verwijderen, aan de andere kant kan je er ook fijne delicate snedes mee maken, plat of onder een schuine snijhoek.
De CARBPRO serie houtdraaibeitels hebben een goed gewicht en massa, de stang is maar liefst 20 mm x 13 mm, ze zijn supersterk, gemaakt van chroom vanadiumstaal, wat helpt trillingen te minimaliseren. Het gewicht houdt de beitel mooi vlak op de leunspaan en zorgt, in combinatie met een 355 mm lange handgreep, voor moeiteloze controle. In gebruik werken de gereedschappen het beste wanneer ze vlak en waterpas op de leunspaan gehouden worden, op de centerlijn of, met het handvat iets verhoogd, net onder het centerlijn. De zijkanten van de stang hebben een zachte radius waardoor je ook schuin een snijbeweging kan uitvoeren.

Meer info
Minder info

Niet in voorraad

bij bestelling 2 tot 3 weken, door de Brexit kan het iets langer uitlopen

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg

Ook iets voor jou?

afruwbeitel-Crown-CARBPROS
afruwbeitel-Crown-CARBPROS

Wij gebruiken cookies

Crown Tools
EUR 2023-10-04 134.75