MAENE
Houtbewerkingsmachines

uitholbeitel Pro Easy Hollower 2

De Easy Wood Tools EWT 3502 is de stoere pro-size uitholbeitel met lichte kromming

Easy-wood-tools-Pro-Hollower-2 easy-wood-tools-mid-size-hollower
De Easy Wood Tools Pro-size Easy Hollower 2 is een stoere beitel met een lichte kromming!
Deze beitels worden volledig in de USA gemaakt en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een roestvrij staal tool bar en zijn dus niet onderhevig aan roest!
Holle vormen uithollen kan lastig zijn, de uitholbeitels van Easy Wood Tools maken deze tak van draaien gemakkelijker en veiliger. Draai holle vormen met vertrouwen, Easy Hollowing-gereedschappen zijn ontworpen om u toegang te geven van net onder de rand tot diepe onzichtbare holtes. Uithollen is zo eenvoudig als 1 - 2 - 3.
De Pro-Size Easy Hollower #2 heeft een zacht gebogen schacht waardoor u kunt beginnen met uithollen naar de zijkant en beginnen met ondersnijden. Het wordt geleverd met een snijpunt van massief hardmetaal. Het hardmetaal van Easy Wood Tools blijft vele, vele malen langer scherp dan HSS. Wanneer de rand uiteindelijk bot wordt; draai gewoon de bevestigingsschroef los en draai naar een nieuwe rand. De 12,7 mm diepe en 25 mm brede schacht met rechthoekige doorsnede zorgt voor een uitstekende stabiliteit en geeft de nr. 2 uitholler een bereik van 200 mm.
Ook iets voor u?