MAENE
Houtbewerkingsmachines

Snoeizaag Silky Zubat 270 mm

De Silky Zubat 270, de professionele snoeizaag met lengte 270 mm en gebogen zaagblad

De Silky Zübat Professional, de basisserie van de zagen met gebogen blad is verkrijgbaar in vijf lengten: 240 - 270 - 300 - 330 én 390 mm.
De unieke Mirai-Me vertanding (de tanden zijn in de bladdikte ingeslepen, er is geen tandzetting) van 7,5 per 30 mm maakt de zaag zeer geschikt voor snoeiwerkzamheden. Het gebogen blad van de Zübat Professional geeft een hoger rendement voor het werken boven schouderhoogte en men zaagt gemakkelijker bovenop de tak.

Het hardchromen blad is bestand tegen roest en de effecten van hars en zorgt voor een zeer slijtvast oppervlak.
Het blad bestaat uit één geheel en loopt door in het handvat wat ervoor zorgt dat de Zübat Professional een perfect uitgebalanceerde zaag is.
De Zübat Professional heeft een uit rubber gegoten handvat, dat comfortabel in de hand ligt en trillingen sterk reduceert. De zaag wordt geleverd in een draaibaar, zwart kunststof holster met afneembare riemhouder en is voorzien van 2 kleine rolletjes zodat de scherpe tanden de hoes niet beschadigen bij het in- en uitnemen van de zaag. Het holster heeft onderaan een opening, waardoor vocht en zaagsel uit de holster kunnen vallen.
Het Zübat blad kan ook gemonteerd worden op de Zübat Professional stokzagen-reeks, waardoor je deze zaag als stokzaag én als handzaag kunt inzetten.

De Zübat Professional behoort tot de basisuitrusting van een opgeleide boomklimmer.

Meer info
Minder info

Op voorraad

verzending binnen de 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling - betaling

Gratis transport vanaf €125,-

Uitgezonderd pallet transport en zendingen boven 23 kg
snoeizaag-Silky-Zubat-270
snoeizaag-Silky-Zubat-270
Zubat-snoeizaag-Silky
Zubat-snoeizaag-Silky
snoeizaag-Silky-Zubat-270-zaagbald
snoeizaag-Silky-Zubat-270-zaagbald

Wij gebruiken cookies

Silky
EUR 2030-01-01 71.65