Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Silky pocketboy 170 - 10 Japanse trekzaag

Silky Japanse trekzaag pocketboy 170 mm - 10 tand/inch

Beschrijving

De Silky Pocketboy 170-10 is een multifunctionele snoeizaag en is perfect voor alle algemene snoeiwerkzaamheden in je tuin alsook voor grof zaagwerk in uw werkplaats. Laat je vooral niet misleiden door het formaat van de Pocketboy. Deze kleine zaag levert grote prestaties! En omdat je de Pocketboy gewoon in je broekzak stopt heb je deze handige zaag altijd bij de hand. De Pocketboy is licht van gewicht en perfect gebalanceerd. Het zagen verloopt bijzonder soepel en je bent in staat om in de meest dichtbegroeide ruimtes te werken. Snoeien is nog nooit zo’n leuke klus geweest!De rubberen handgreep absorbeert trillingen en biedt een uitstekende grip. De Pocketboy ligt stevig en comfortabel in de hand, zelfs na langdurig gebruik. De uitsparing in de handgreep biedt de mogelijkheid om een karabijnhaak of koord aan de zaag te bevestigen.
Je kunt de Pocketboy aan je riem dragen in de transparante hardcase die wordt meegeleverd. Ook handig: je kunt deze compacte vouwzaag gewoon in een gereedschapskist opbergen.
De buitengewone zaagcapaciteit van de Pocketboy heeft deze zaag de bijnaam "Little Giant" opgeleverd.

Details

Authentic Premium Japanees Staal
Bladlengte: 170 mm
Vertanding: 10 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen: 375 x 65 x 25 mm
Afmetingen ingevouwen: 210 x 60 x 25 mm
Gewicht: 210 g
Kerf: 1.1 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden