MAENE
Houtbewerkingsmachines

Whittling Flat Plane Animals - boek houtsnijden

Whittling Flat Plane Animals 15 projecten voor het houtsnijden van diertjes met slechts 1 mes.

Whittling-Flat-Plane-Animals-houtsnijden
Whittling Flat Plane Animals is een boek over houtsnijden met 15 projecten voor het snijden van diertjes in hout. Het betreft de genaamde platte stijl techniek van houtsnijwerk.
De laagdrempelige methode van flat-plan carving is perfect voor zowel beginners als ervaren carvers! Met 15 stapsgewijze projecten van dieren in hout - van hazen en rammen tot beren en rendieren - leer klassieke, Scandinavische flat-plan-technieken, verbeter je vaardigheden en ontdek een nieuwe favoriete snijmethode! 15 stapsgewijze projecten om in hout te snijden, waaronder raven, schapen, paarden, rendieren en meer..
De klassieke Scandinavische flat-plane-stijl is geschikt voor beginners en is een gestileerde kunstvorm die afhankelijk is van het vereenvoudigen van vormen en details. De projecten variëren in moeilijkheidsgraad van eenvoudig tot gemiddeld en kunnen elk in slechts een dag worden voltooid. De auteur James Miller is een bekroonde beeldhouwer in Scandinavische stijl en levert een bijdrage aan Woodcarving Illustrated.
Ook iets voor u?