Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

kurvenlinfix kx1200

de kurvenlinfix kx1200 is een flexibele liniaal voor het frezen van gebogen profielen

Beschrijving

De "KURVENLINFIX" is een liniaal speciaal voor het frezen van gebogen profielen. Het liniaal kan geschroefd worden op MDF of spaanplaat om zo snel een mal te kunnen maken! De Kurvenlinfix bestaat uit een zeer elastisch doch zeer harde soort kunststof. Dit hoogwaardig materiaal kan dus gemakkelijk in een knoop gelegd worden, zonder zijn flexibele eigenschappen te verliezen. Het bochtenliniaal moet dus gewoon met de zijkant tegen de freeslijn gelegd worden en dan vastgeschroefd worden en het frezen kan beginnen.
Met dit bochtenliniaal freest u eigenlijk probleemloos, SNEL, VEILIG en ZUIVER bijna elke gewenste vorm uit. Daarbij kan het gaan over rondbogen, segmentbogen, korfbogen en diverse andere krommingen. De kurvenblinfix is ook zeer veilig ! Bij het frezen tegen een loopring bevindt de hand zich achter het liniaal waardoor de kans op kwetsuren geminimaliseerd wordt! Indien er slechts 1 zijde van het werkstuk belangrijk is, dan hoeft men eigenlijk geen freesmal te maken en kan de kurvenlinfix direct op het werkstuk geschroefd worden.


Details

Lengte = 1200 mm
profiel = 12 x 12 mm
binnenradius = 50 mm
buitenradius = 70 mm
voor 12 mm MDF plaat en vijsjes 3.0 x 20 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden