Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

messenslijper Fasttrack MPOWER

zeer handige messenslijper, geen instellingen nodig en altijd scherp!

Beschrijving

Deze messenslijper "Fasttrack Knife Sharpener Bundle" van MPOWER is een uniek systeem voor het precies slijpen van uw messen. Het is veilig, snel binnen handbereik en zeer eenvoudig te gebruiken. De hoek moet niet ingesteld worden dus gewoon het mes recht tegen de kant houden ( voorzien van magneetjes) en dan eventjes tegen het diamant steentje trekken ... enkele keren rechts en enkele keren, links en het mes is in een handomdraai opnieuw super scherp. Aan de achterkant is ook nog een stuk leder bevestigd zodat indien gewenst het mes nog kan afgewet worden. Standaard wordt de Fasttrack Knife sharpener geleverd met een diamant steentje met korrel 220.
Het artikel hier betreft de Fasttrack Knife Sharpener bundle en bevat dus de standaard houder met 3 diamantstenen.. korrels 220 - 450 en 600.
Deze diamant steentjes zijn van uitstekende kwaliteit .. de kruisjes zijn speciaal uit de diamantlaag gefreesd en zorgen dat het slijpstof niet vast klontert op de steen. Het plaatje zelf is gemaakt van roestvrij staal dus gemaakt voor lange levensduur.
Deze messenslijper is dus onmisbaar in de keuken maar kan evenzeer in de werkplaats gebruikt worden.

Details

Afmetingen :
lengte +/- 85 mm
breedte +/- 40 mm
hoogte +/- 21 cm
afmeting diamant steen : 76 x 26 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden