Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Woodpeckers Story Stick Pro 600mm

Woodpeckers Story Stick Pro 600mm, meetlat met metrische maatverdeling

Beschrijving

De Woodpeckers SSPRO-600 is een zeer handige meetlat. lengte 600 mm met metrische maataanduiding. Woodpeckers Story Stick Pro is de nieuwe en verbeterde versie van Woodpeckers originele Story Stick. De Story Stick Pro heeft zowel een standaard schaal , aflezing van links naar rechts - als een middenschaal , aflezing vanuit het center naar links en naar rechts. Hierdoor is deze meetlat voor veel doeleinden te gebruiken!
De 4 meegeleverde tabs zijn aan beide zijden afleesbaar waardoor het gemakkelijk is maten te spiegelen. Nu kunt u de Story Stick één keer opzetten en gebruiken vanaf beide randen van het bord of beide zijden van een kast zonder de tabbladen opnieuw te hoeven configureren.

Details

lengte : 600 mm
breedte : 45 mm
uitlezing : in mm
leveromvang :
1 x meetlat 600 mm
4 x standaard tabs
1 x stop

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden