MAENE
Houtbewerkingsmachines

premium blokhaak

Premium blokhaken in diverse lengtes en nauwkeurigheid volgens norm DIN 875 -1

blokhaak-premium blokhaak-premium-igaging blokhaak-afkortzaag blokhaak-tafelzaag
Hoogwaardige 90° haakse blokhaken volgens DIN 875 -1 dit voor het instellen van gereedschap en het tekenen van lay-outs. Blokhaken voor machinisten, ingenieurs, ontwerpers of een modelbouwers die het juiste formaat gereedschap nodig hebben voor kleine klussen tot grote toepassingen, deze set dekt het allemaal. Dit zijn gereedschappen zijn geproduceerd volgens de Duitse norm DIN 875-1, hebben deze blokhaken een haakheidsstolerantie van 0,005 mm en een rechtheidstolerantie van 0,0127 mm.
Bij deze precisie blokhaken of Premium Engineers Squares zoals ze bij Igaging noemen zijn, alle oppervlakken en randen zijn geslepen voor een hoge tolerantie voor rechtheid en haaksheid.
Ideaal voor het kleine modelbouw- of ontwerpwerk, dit is het juiste gereedschap dat het gemakkelijker maakt om als instelgereedschap voor tafelzaagblad, freesaanslag, de lijnen te tekenen en te markeren. Deze tools helpen je de perfecte rechte hoeken van 90º te maken op het ontwerpproject, of het nu gaat om staal, koper, was, plastic en was.
Deze blokhaken worden geleverd in een plastic opbergdoos met schuimrubberen inzetstuk.
Ook iets voor u?