MAENE
Houtbewerkingsmachines

zaagbok set van 2 stuks

2 stuks stabiele, in hoogte verstelbare zaagbokken, ideaal om mee te nemen of in werkplaats te gebruiken.

zaagbok-sawhorse zaagbok-sawhorse-axminster sawhorse_zaagbok_Axminster zaagbok-sawhorse-vb1 zaagbok_sawhorse_werkbank
De Axminster zaagbok bestaat uit 2 stuks, volledig stalen, opvouwbare schragen. Ze zijn enorm sterk, duurzaam en gemakkelijk te dragen en zo mee te nemen.
Elke zaagbok is gemaakt van hoogwaardig staal en kan een gewicht van 590 kg dragen; een paar heeft een capaciteit van 1.180 kg. Met hun snel-openmechanisme is de installatie ongecompliceerd en eenvoudig. Als de zaagbok wordt uitgevouwen, wordt aan elk uiteinde een materiële steunarm onthuld, ontworpen om 95 mm hoog hout te dragen. Als alternatief kunt u uw hout op de gewenste maat trimmen. Met twee zaagbokken, een paar stukken getrimd hout van 42 x 95 mm en een geschikte laag multiplex of OSB, kunt u direct een ijzersterke werktafel op de bouwplaats creëren.
De zaagbokpoten zijn telescopisch, zodat u ze allemaal afzonderlijk kunt verstellen om eventuele oneffenheden op de grond te compenseren. Poedercoating en verzinking beschermen de zaagpaarden tegen corrosie en zorgen voor een lange levensduur in een werkomgeving. De poten vouwen netjes opeenvolgend in de bovenrail en vormen een 84 x 150 x 895 mm lang pakket, dat gemakkelijk achter in een busje kan worden opgeborgen. De poten zijn voorzien van non-marking voeten. De zaagpaarden hebben een draaggreep voor eenvoudig transport en opgerolde randen zorgen ervoor dat er geen scherpe hoeken zijn.
Ook iets voor u?
multistand-Triton

Multistand Triton

De Multistand van Triton is een kantelbare en zeer stabiele rolbok

63,00