MAENE
Houtbewerkingsmachines

UJK montage hoek

UJK montage hoek voor gebruik op werkbanken en voor 20 mm bench dogs of bench pups

UJK_montage_hoek montage_hoek_UJK_105280 werkbank-montage-hoek werkbank_montage_hoek_UJK
Als het gaat om het samenstellen van een doos of karkas, is dit een echt nuttig accessoire. Gebruikt in combinatie met een multifunctionele tafel, is deze montage hoek een zeer effectieve derde of zelfs vierde hand bij het proberen om de hoeken van een kastkarkas of frame samen te voegen.
Het is een L-vormig deel van CNC gefreesd, HDF Valchromat met 360 mm lange armen. De armen staan ​​precies op 90 ° en zijn 3 speciaal gepositioneerde gaten van 20 mm voorzien. Deze gaten zijn diagonaal uitgelijnd met de gaten voor de multifunctionele tafelhond. Deze mal kan gebruikt worden met 20 mm bench dogs of bench pups. Eenmaal op zijn plaats vormt deze montage hoek een referentie voor een snelle, perfecte en nauwkeurige manier om een ​​geleiderail op te stellen voor versteksneden van 45 °.
Deze montage hoek komt eveneens tot zijn recht als montagehulp voor doos-, frame- of karkasconstructies. Na alle stukken met uiterste precisie te hebben gezaagd, zorgt de montage hoek ervoor dat de onderdelen onder een rechte hoek samenkomen. De armen hebben uitsparingen voor klemmen en gaten voor spie klemmen waarmee twee stukken kunnen worden vastgehouden tijdens lijmen, schroeven, bevestigen enz. Eventueel
kan een tweede aangeschaft worden om dan zowel onderaan als bovenaan te klemmen!
Ook iets voor u?