Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

UJK montage hoek

UJK montage hoek voor gebruik op werkbanken en voor 20 mm bench dogs of bench pups

Beschrijving

Als het gaat om het samenstellen van een doos of karkas, is dit een echt nuttig accessoire. Gebruikt in combinatie met een multifunctionele tafel, is deze montage hoek een zeer effectieve derde of zelfs vierde hand bij het proberen om de hoeken van een kastkarkas of frame samen te voegen.
Het is een L-vormig deel van CNC gefreesd, HDF Valchromat met 360 mm lange armen. De armen staan ​​precies op 90 ° en zijn 3 speciaal gepositioneerde gaten van 20 mm voorzien. Deze gaten zijn diagonaal uitgelijnd met de gaten voor de multifunctionele tafelhond. Deze mal kan gebruikt worden met 20 mm bench dogs of bench pups. Eenmaal op zijn plaats vormt deze montage hoek een referentie voor een snelle, perfecte en nauwkeurige manier om een ​​geleiderail op te stellen voor versteksneden van 45 °.
Deze montage hoek komt eveneens tot zijn recht als montagehulp voor doos-, frame- of karkasconstructies. Na alle stukken met uiterste precisie te hebben gezaagd, zorgt de montage hoek ervoor dat de onderdelen onder een rechte hoek samenkomen. De armen hebben uitsparingen voor klemmen en gaten voor spie klemmen waarmee twee stukken kunnen worden vastgehouden tijdens lijmen, schroeven, bevestigen enz. Eventueel
kan een tweede aangeschaft worden om dan zowel onderaan als bovenaan te klemmen!

Details

voor bench dogs of bench pups van 20 mm
afmetingen van zo'n arm : lengte +/- 36 cm , breedte +/- 8 cm
dikte : +/- 18 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden