Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

parf guide system UJK

De UJK parf guide system, het basis systeem om parallelle gaten te maken in werkbladen.

Beschrijving

Dit UJK Parf Guide systeem is het basis systeem om op een eenvoudige, maar uiterst efficiënte manier, de gaten voor uw eigen werkbladen te boren. Op deze manier kan je werkbladen op maat maken of kan je telkens naar behoefte opnieuw werkbladen maken om mee te nemen! De set bestaat in principe uit 2 meetlatten waarmee de positie van de gaten voorgeboord wordt , en dan een mal en een boor van 20 mm waarmee de uiteindelijke gaten geboord worden. Hierdoor ontstaan gatenrijen waarmee dan werkstukken perfect in 90 ° of in 45° kunnen opgespannen worden.
Voordeel is , zodra het werkblad beschadigd is of versleten hebben je direct weer de nodige tools bij de hand om direct een nieuwe te maken ..
Dit parf guide systeem wordt volledig vervaardigd in Engeland.

Details

diameter van de gaten = 20 mm
lengte van de latten = 96 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden