MAENE
Houtbewerkingsmachines

bora centipede werktafel onderstel

De Bora Centipede CK9S , lichtgewicht mobiel onderstel voor werktafels

bora-centipede-CK9S-onderstel bora-centipede-CK9S-samenstelling bora_centipede_werkblad_CK22TM_vb werktafel-inklapbaar-Bora-CK9S-vb1
De Bora Centipede CK9S is een mobiel en functioneel onderstel voor werktafels, of je nu in je garage of werkplaats bent of op locatie.. deze lichtgewicht, draagbare maar toch sterke werktafel onderstel kan je beste helpende hand worden. Dit werktafel onderstel kan gebruikt worden als werkbank, zaagbok, montagetafel of klemstation, de basis biedt een groot werkoppervlak van 1220 x 1220 mm en is van alle 4 zijden toegankelijk.
Het is lichtgewicht , dus gemakkelijk mee te nemen, maar verschiet niet .. het draagvermogen 1587 kg ! Dit onderstel is in een mum van tijd op- en afgebouwd dankzij het zeer eenvoudige inklapmechanisme.
Heb je snel een werktafel nodig voor in je werkplaats of op een werf of een beurs of op een markt of op een tuinfeest of een tentoonstelling .. om het even waar , met deze Centipede heb je een snelle oplossing.
Afkortzagen, vandikte schaafmachines, kleine lintzaagmachines, schuurmachines enz .. voor de Bora CK6S is dat allemaal geen probleem ..
Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar zodat deze werktafel nog functioneler kan ingezet worden.
De CK9S basis wordt geleverd met 1 x duurzame draagtas, 4 x snelspanners, 4 x X-cups.
Voor dit onderstel zou je dus 2 x het werkblad CK22TM van Bora nodig hebben.
Ook iets voor u?