Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

anti slip blokken Trend

Trend LOC/BLK/PK1, set van 4 anti slip blokken

Beschrijving

De Trend LOC/BLK/PK1 is een set van 4 anti slip blokken. Deze blokken zijn uiterst handig bij het schuren, frezen en schaven van werkstukken ..
het werkstuk ligt 25 mm hoger dan het werkoppervlak. De blokken kunnen afzonderlijk geplaatst worden of in elkaar geklikt worden om zo een groter vlak te vormen. De blokken zijn onderaan en bovenaan voorzien van een duurzame anti slip laag. Deze anti slip blokken zorgen ook voor minder vibratie en het zachte oppervlak laat ook na gebruik geen sporen op het en het oppervlak van uw werkstuk. Voor freestoepassingen wel altijd zorgen dat 4 blokken stabiel gepositioneerd worden zodanig dat het werkstuk niet kipt!

Details

4 stuks
afmeting : 88 x 88 x 25 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden