MAENE
Houtbewerkingsmachines

stofmasker Air Stealth Trend

De Trend Stealth is een half-gelaats stofmasker met uitstekende eigenschappen.

stofmasker-Trend-Stealth stofmasker- stealth-Trend stofmasker_Trend_Stealth stofmasker_trend_stealth stealth-stofmasker-Trend stofmasker-stealth
Trend Stofmasker STEALTH is een half gelaatsmasker met P3 filter. Het is een ergonomisch ontwerp dat zowel kan geapprecieerd worden bij mensen met of zonder bril. Het is uiterst geschikt voor gebruik bij houtbewerking en ook voor zeker ook voor toepassingen met MDF.
De Trend Stealth is voorzien van een vervangbare P3 filter. De filters kunnen zeer gemakkelijk vervangen worden. Dit masker heeft een optimale pasvorm en staat lichtjes naar beneden , dus weinig belemmering van het gezichtsveld. De gebruikte materialen voor de maskers en filters zijn hypoallergeen, geurloos, van medische kwaliteit, latex en siliconenvrij. De HEPAC filter van dit masker is efficiënt 99.99% van de rondzwevende deeltjes en aerosols, nevels, gassen en dampen en dit vanaf 0.3 micron en erboven. De Trend stealth heeft een speciaal uitademingsventiel aan de onderkant en hierdoor is de kans gering dat er uitademingsdamp op uw bril of veiligheidsbril komt. Dit stofmasker kan dus gebruikt worden, bij houtbewerking, metaalbewerking, in de bouw, in de landbouw , werken met glasvezel enz Dit masker is wel niet geschikt voor het werken met asbest. Dit stofmasker is verkrijgbaar in 2 maten : medium-large en small-medium.
Ook iets voor u?
afzuigkit-Rockler-Portable-Hose-Kit

Afzuigkit Rockler

Rockler Portable Tool Hose Kit, set van 4 accessoires voor afzuiging

54,15