Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Stofmasker Air Stealth Trend SM

De Trend Stealth/SM is een half gelaats stofmasker met uitstekende iegenschappen.

Beschrijving

Trend Stofmasker STEALTH/SM is een half gelaatsmasker met P3 filter. Maat : small/medium. Het is een ergonomisch ontwerp dat zowel kan geapprecieerd worden bij mensen met of zonder bril. Het is uiterst geschikt voor gebruik bij houtbewerking en ook voor zeker ook voor toepassingen met MDF.
De Trend Stealth is voorzien van een vervangbare P3 filter. De filters kunnen zeer gemakkelijk vervangen worden. Dit masker heeft een optimale pasvorm en staat lichtjes naar beneden , dus weinig belemmering van het gezichtsveld. De gebruikte materialen voor de maskers en filters zijn hypoallergeen, geurloos, van medische kwaliteit, latex en siliconenvrij. De HEPAC filter van dit masker is efficiënt 99.99% van de rondzwevende deeltjes en aerosols, nevels, gassen en dampen en dit vanaf 0.3 micron en erboven. De Trend stealth heeft een speciaal uitademingsventiel aan de
onderkant en hierdoor is de kans gering dat er uitademingsdamp op uw bril of veiligheidsbril komt. Dit stofmasker kan dus gebruikt worden, bij houtbewerking, metaalbewerking, in de bouw, in de landbouw , werken met glasvezel enz Dit masker is wel niet geschikt voor het werken met asbest.

Details

Voldoet aan norm: BS EN 143 P3R
Ademsbescherming : APF20

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden