Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

GRR RIPPER 200

De GRR-Ripper 200 , het veiligste en meest precieze duwelement.

Beschrijving

De Microjig Grr-Ripper is een revolutionair precisie hand duwsysteem dat kan gebruikt worden voor het werken met zaagmachines, bovenfrezen, bandzagen en schaafmachines en tal van andere … Een eenvoudig hulpmiddel dat uw aarzeling omzet in een veilige werkwijze, zodanig
dat zelfs moeilijke opdrachten met het nodige zelfvertrouwen kunnen volbracht worden. Door de flexibiliteit en de toepassingsmogelijkheden van deze GRR-ripper opent men een totaal nieuwe wereld voor de houtbewerking. Met het handvat van de GRR-Ripper heb je een drievoudige druk op het werkstuk .. naar beneden, zijwaarts naar de geleider toe en voorwaarts beide stukken tegelijk . Met de groene anti-slip laag heb je altijd een perfecte grip op het werkstuk. De GR-200 is de uitgebreide versie en bevat al enkele extra accessoires om in bijna alle omstandigheden de gripper maximaal te kunnen benutten. Een ongeval is snel gebeurd, maar met de GRR-ripper kan je toch al een paar belangrijke risico factoren uitschakelen.

Details

Hoogte = +/- 14 cm
Breedte = +/- 19.70 cm
Lengte = +/- 20.30 cm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden