MAENE
Houtbewerkingsmachines

cycloon voor stofafzuiging

Axminster ACCIH, stand-alone cycloon voor stofafzuiging

cycloon-axminster-ACCIH
De Axminster ACCIH is een op zichzelf staande, niet-aangedreven cycloonstofverzamelaar / interceptor. Het maakt gebruik van de cycloonkop van de Craft AC118CI Cyclone Dust Extractor. Het is ontworpen om te worden gebruikt met een standaard High Volume Low Pressure chip-extractor om de luchtstroom te leveren. Met deze interceptor kunt u een houtstof- en spaanafzuiger maken die zelfs fijn stof van trommelschuurmachines aankan. U kunt dit apparaat gebruiken om uw huidige chipafzuiginstallatie (met het typische zakkenfilter) te upgraden of dit apparaat naast een trommel- of bandschuurmachine plaatsen om het fijne stof te onderscheppen voordat de luchtstroom de spaanafzuiger bereikt.
Dit is alleen de Cyclone body unit, uitgerust met een flensbevestiging met een diameter van 250 mm aan de onderkant zodat u uw eigen afvalcontainer kunt gebruiken. Dit geeft een grote flexibiliteit in keuze, grootte en montagepositie in de werkplaats.
Het is uitgerust met 102 mm inlaat en uitlaten, die geschikt zijn voor veel gangbare houtbewerkingsmachines. We adviseren het gebruik van een hoogvolume lagedruk-spaanafzuiger met minimaal een motor van 1,5 pk, zoals de Craft AC82E. Het is niet geschikt voor gebruik met een afzuiger van het type Hogedruk Laag Volume (vacuüm).
Ook iets voor u?
bovenfreestafel-Kreg-PRS2100

Bovenfreestafel Kreg PRS2100

Kreg PRS2100 de compacte en stevige bovenfreestafel, ideaal voor nauwkeurig werk, en past gewoon op of onder de werkbank.

325,00
bovenfrees-Perles- OF3

bovenfrees Perles OF3

Bovenfrees Perles OF3, met krachtige 1010 W motor en met micro fijninstelling van de zijgeleider.

239,95