MAENE
Houtbewerkingsmachines

cycloon stofafzuiginstallatie AC118CE

Axminster AC118CE , cycloon stof afzuiginstallatie

cycloon_stofafzuiginstallatie_AC118CE_Ax cycloon-afzuiging-AC118CE-Axminster cycloon_stofafzuiging_Axminster

Axminster AC118CE cycloon stofafzuiginstallatie

De Axminster Craft AC118E is een compacte cycloonafzuiger voor de ambachtelijke houtbewerker. Hoewel ontworpen met het oog op amateur-houtbewerkers, heeft deze afzuiginstallatie veel van dezelfde kwaliteiten als cycloonstofzuigers in professionele werkplaatsen. Dankzij hun unieke mix van prestaties en mogelijkheden, werken cycloonafzuigers door het houtafval van de luchtstroom te scheiden, het afval in de opvangzak te dumpen, waarbij de luchtstroom de filter bijna stofvrij bereikt. Hierdoor blijft de afzuigprestatie behouden en kunnen deze stofzuigers gebruikt worden voor het afzuigen van schaafmachines, zagen, schuurmachines enz.
De AC118CE is vrij compact, met een stalen buisframe dat het cycloonlichaam, de filter en de opvangzak vasthoudt. De patroonfilter heeft een handmatig filterreinigingssysteem. Zwenkwielen zorgen voor mobiliteit in de werkplaats. Er is keuze uit dubbele, 100 mm of enkele 125 mm inlaten. De slangmaat mag niet kleiner zijn dan 75 mm, anders zal de prestatie aanzienlijk afnemen. De opvangzak is maar liefst 118L groot en wordt vastgehouden door een QR-clip. Onder het filter bevindt zich een aparte opvangzak voor fijn stof dat in de praktijk zelden geleegd hoeft te worden. De motor van 1,5 kW (2 pk) levert voldoende prestaties, maar werkt prima op een huishoudelijke 13A-voeding.
Deze stofafzuiginstallatie is zuinig, redelijk stil en zeer capabel; voor de meeste thuisworkshops is dit alles wat u nodig heeft.
Belangrijkste kenmerken
- Compacte cilinderafzuiging voor thuisgebruik
- Scheidt het houtafval efficiënt van de luchtstroom
- Stevig stalen buisframe houdt het hoofdgedeelte stevig vast
- Gemakkelijke mobiliteit dankzij de zwenkwielen
- Te gebruiken met een verscheidenheid aan machines, van schaafmachines tot schuurmachines
- Microfilter uitgerust met handmatig reinigingssysteem
Op dit toestel is er een garantie van 3 jaar. ( voorwaarden zie website Axminster)
Ook iets voor u?
bovenfreestafel Axminster tafelmodel

bovenfreestafel Axminster

Axminster compacte bovenfreestafel in een gesloten kast en zo minder lawaai en rondvliegend stof.

375,00