Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

band-schijfschuurmachine Axminster AC150BDS

Axminster AC150BDS is een combinatie band en schijfschuurmachine

Beschrijving

De Axminster AC150BDS is een combinatie band en schijfschuurmachine. De schuurband kan snel dmv 2 inbusbouten van horizontale positie naar verticale positie gezet worden. De werktafel kan zowel gebruikt worden voor de schijf als voor de band als deze in verticale positie staat en kan in een hoek van 0° tot 45° ingesteld worden. Er wordt een verstekgeleider meegeleverd. De riem heeft een nauwpassende beschermkap zodanig dat
stofafzuiging gemaximaliseerd wordt! Opening voor aansluiting afzuiging : 63 mm. DE AC150BDS heeft een gietijzeren chassis uit 1 stuk, voor maximum stabiliteit. Indien gewenst kan deze schuurmachine ook op de werkbank bevestigd worden.
Deze schuurmachine is een welkome aanvulling voor veel kleine thuiswerkplaatsen, waardoor het vormen, schuren en profileren gemakkelijk en veilig kan worden uitgevoerd. Schuurbanden en schijven in verschillende korrels zijn verkrijgbaar. De schijf is voorzien voor schuurschijven met velcro hechting.

Details

motorvermogen : 370 W
diameter schijf : 150 mm
afmeting tafel : 215 x 146 mm , kantelbaar 45° naar beneden
afmeting schuurband : 915 x 100 mm
opening afzuiging : 63 mm
totale afmeting machine : 470 x 370 x 295 mm
gewicht : 21 kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden