Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

pyrografie toestel Peter Child

Het Peter Child pyrografie toestel, uitstekend voor de beginnende als voor de gevorderde houtbrander.

Beschrijving

Het Peter Child pyrografie toestel is zowel geschikt voor de beginnende als voor de professionele gebruiker. Het toestel heeft een traploos regelbare warmte tot 1100 ° . De Set wordt geleverd met 1 pen en 6 stiftjes alsook draad om zelf stiftjes mee te maken . Dit toestel warmt zeer snel op ( best altijd toestel op "o" stand aanzetten) De pen is licht gewicht en ligt daardoor zeer gemakkelijk hanteerbaar en bij langdurig gebruik wordt
het ook niet echt warm. Door de temperatuurregel mogelijkheden kan dit toestel gebruikt voor eenvoudig werk zoals branden van namen maar evenzeer voor echt detailwerk. Het is een betrouwbaar toestel van uitstekende kwaliteit.

Details

voltage : 240 V
uitgang : 2.5 V
temperatuur : max. 1100 °

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden