Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Arbortech Mini Turbo Kit

De Arbortech Mini Turbo freesschijf

Beschrijving

De Arbortech Mini Turbo Kit MIN.FG.510 is revolutionair op het gebied van vormgevende bewerking van hout. Deze Mini Turbo kan direct gemonteerd worden op de Arbortech Mini-Grinder maar ook op gewone haakse slijpers met max. schijfdiameter 100-115- of 125 mm . Deze Mini-Turbo kan gewoon met de haakse slijper uit de hand gebruikt worden of kan gebruikt worden met geleidingslat of sjabloon, waardoor vormen en snedes worden gerealiseerd
die vroeger onmogelijk waren. Met de Mini-Turbo verkrijg je een mooi glad oppervlak en zodanig een minimum aan schuurwerk achteraf. Als de snijmesjes bot zijn kunnen ze vooreerst geroteerd worden en als ze op zijn gewoon vervangen worden.

Details

diameter : 50 mm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden