Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Arbortech Mini Carver

De Arbortech Mini Carver, voor veelzijdigheid en optimale controle tijdens het sculpteren

Beschrijving

De Arbortech Mini Carver is de oplossing voor mensen die wensen " mechanisch aangedreven " te sculpteren en dit voor kleine tot middelgrote projecten.. Door de geringe grootte van de schijf ( 50 mm ) is het mogelijk de Mini Carver zowel te gebruiken voor ruw werk als voor gedetailleerd sculpteerwerk! Met de bijpassende schuurschijven kan de Mini Carver ook zorgen voor de nodige fijne afwerking van het oppervlak!
Deze Mini Carver heeft een variabel toerental , dus de snelheid kan aangepast worden van traag voor ruw freeswerk tot snel voor fijn schuurwerk.
Dankzij de vibratie-reducerende handgreep , het gering gewicht en de stille motor is het zeer aangenaam werken met dit toestel.
Op dit toestel kan ook de Arbortech Mini Turbo gebruikt worden.
Leveromvang : 1 x snijschijf - diam. 50 mm 2 tanden, 1 x rubber flexy schuurvoetje, 5 x schuurschijf korrel 80, 5 x schuurschijf korrel 180 , 5 x schuurschijf korrel 320, 1 x aansluitstuk stofzuiger, 1 x handige draagtas.

Details

vermogen : 710 Watt
grootte van de schijf : 50 mm
maximale freesdiepte : 10 mm
toerental regelbaar : van 6000 tot 18000 trpm

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden