MAENE
Houtbewerkingsmachines

Arbortech Mini Carver

De Arbortech Mini Carver, voor veelzijdigheid en optimale controle tijdens het sculpteren

Arbortech-Mini-Carver-FG600 arbortech_mini_carver mini-carver-Arbortech MIN_FG_600_arbortech_mini_carver mini-carver-MIN-FG-600
De Arbortech Mini Carver is de oplossing voor mensen die wensen " mechanisch aangedreven " te sculpteren en dit voor kleine tot middelgrote projecten.. Door de geringe grootte van de schijf ( 50 mm ) is het mogelijk de Mini Carver zowel te gebruiken voor ruw werk als voor gedetailleerd sculpteerwerk! Met de bijpassende schuurschijven kan de Mini Carver ook zorgen voor de nodige fijne afwerking van het oppervlak!
Deze Mini Carver heeft een variabel toerental , dus de snelheid kan aangepast worden van traag voor ruw freeswerk tot snel voor fijn schuurwerk.
Dankzij de vibratie-reducerende handgreep , het gering gewicht en de stille motor is het zeer aangenaam werken met dit toestel.
Op dit toestel kan ook de Arbortech Mini Turbo gebruikt worden.
Leveromvang : 1 x snijschijf - diam. 50 mm 2 tanden, 1 x rubber flexy schuurvoetje, 5 x schuurschijf korrel 80, 5 x schuurschijf korrel 180 , 5 x schuurschijf korrel 320, 1 x aansluitstuk stofzuiger, 1 x handige draagtas.
Ook iets voor u?
bankschaaf-4-Rider

bankschaaf 4 Rider

bankschaaf Rider 4, de allround bankschaaf voor houtbewerking nu met mes gemaakt in Engeland.

145,20