Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Figuurzaag Proxxon DSH 28092

De Proxxon DSH is een instap figuurzaag maar toch van een betrouwbare kwaliteit.

Beschrijving

De Proxxon DSH is al een degelijke figuurzaag voor zuivere en rechte zaagsnedes. Met een uitlading 400 mm kunnen toch al heel wat projecten uitgezaagd worden. Deze figuurzaag heeft een borstelloze motor met 2 snelheden 990 of 1500 sl/min. Maximale zaaghoogte : 50 mm , deze capaciteit is natuurlijk afhankelijk van het te zagen materiaal .. De machine basis is uit gietstaal, dit voor een stevige stand en om trillingen te minimaliseren. De DSH heeft een stabiele tafel uit aluminium persgietwerk, kantelbaar tot 45° en heeft een dubbele zaagarm uit gietijzer, direct aangedreven met kogellagers en een knop achteraan voor het instellen van spanning van zaagblad.
Klemming voorzien voor zaagjes zowel met pinnetjes als zonder pinnetjes, maar bij dit model is het handiger te werken met de zaagjes met de pinnetjes. Bij gebruik met de zaagjes zonder pinnetjes is het telkens los doen en vast doen van de zaagjes nogal omslachtig.
Aan de zijkant is er een aansluiting voor stofafzuiging.

Details

Uitlading : 400 mm
Slaglengte : 19 mm
Tafel : 360 x 270 mm, kantelbaar tot 45 °
Motor : 205 Watt
Totale afmetingen : L = 53 cm, B = 27 cm, H= 30 cm
Gewicht : 20 Kg

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden