MAENE
Houtbewerkingsmachines

legplanken boormal Kreg shelf pin jig

De Kreg Shelf pin jig is een boormal voor de gaten voor legplanken

Kreg boormal gaten legplanken KMA3220 Kreg KMA3220 gaten boor mal Kreg KMA3220 shelf pin jig 20
De Kreg Shelf Pin Jig is een zeer eenvoudige maar efficiënte boormal voor de gaten voor legplanken. Deze set wordt geleverd met de boor 5 mm en de diepteinstelring. Met deze boormal kunnen direct 6 gaten geboord worden, dus doorgaans genoeg om wat speling te hebben in de positie van de legplank. Mochten er toch langere gatenrijen gewenst zijn, dan kan via de meegeleverde locatiepin de mal gepositioneerd worden in het laatst geboorde gat, waardoor opnieuw de juiste afstand 32 mm bekomen wordt! Er is eveneens de mogelijkheid om 2 jigs aan elkaar te bevestigen, daarvoor wordt er een speciaal koppelplaatje meegeleverd. De zijaanslag, die zowel links als rechts kan bevestigd worden, zorgt er voor dat de mal altijd juist haaks gepositioneerd wordt en een constante afstand tot de zijkant behouden blijft..
De Kreg Shelf Pin Jig is een economische oplossing, gemaakt voor mensen die maar occasioneel gaten willen boren maar niettemin is het een zeer degelijke uitvoering en zeer efficiënt.
Ook iets voor u?
bovenfreestafel-Kreg-PRS2100

Bovenfreestafel Kreg PRS2100

Kreg PRS2100 de compacte en stevige bovenfreestafel, ideaal voor nauwkeurig werk, en past gewoon op of onder de werkbank.

325,00
Kreg-Drawer-Slide-Jig

drawer Slide Jig Kreg

Kreg Drawer Slide Jig is een mal voor het positioneren van geleiders van schuiven

36,30