MAENE
Houtbewerkingsmachines

klauwplaat SK100 set M33 Axminster houtdraaien

Precisie klauwplaat SK100 van Axminster , voor houtdraaibank met spindeldraad M33x3.5mm

klauwplaat-houtdraaien-SK100-SET-M33 klauwplaat-Clubman-SK100-Axminster Axminster-klauwplaat-Clubman-SK100
De Axminster Clubman SK100 is een precisie klauwplaat.
Meer dan vijfendertig jaar geleden produceerde en bracht Axminster een van 's werelds eerste zelf-centrerende klauwplaten met vier klauwen voor houtdraaiers op de markt. In de loop der jaren is een groot deel van de ontwikkeling voortgekomen uit de feedback en input van professionele houtdraaiers. Met meer dan drie decennia ervaring in productie en ontwerp zijn wij van mening dat deze nieuwste klauwplaten de allerbeste zijn die momenteel op de markt zijn. De fabricage van de Clubman klauwplaten, klauwen en accessoires gebeurt volledig in onze productiefaciliteit hier in Axminster.
Deze klauwplaat is volledig uit 1 stuk roestvrij staal gemaakt, zowel de klauwplaat body als de het schroefdraad deel, hierdoor wordt een betere concentriciteit bereikt en worden en zijn er minder trillingen tijdens het gebruik. De SK100 is voorzien van de nieuwste SafetyJaw-bevestigingsbekken.
De Axminster klauwplaten en dus ook de SK100 worden volledig in Axminster, Engeland ontworpen en gefabriceerd en worden met een waarborg van 5 jaar!
Ook iets voor u?
woodwax_22_chestnut

woodwax 22

De Woodwax 22 van Chestnut is een transparante was voor afwerking van houtdraaiwerk

14,45
food_safe_chestnut

food safe Chestnut

Food Safe Finish van Chestnut voedselveilige afwerking voor houtdraaiwerk

14,60