MAENE
Houtbewerkingsmachines

klauwplaat SK100 set Axminster 1inchx8tpi houtdraaien

Precisie klauwplaat SK100 van Axminster , voor houtdraaibank met spindeldraad 1inchx8TPI, starter set

klauwplaat-SK100-SET-1inch-8tpi-Axminste Axminster-klauwplaat-Clubman-SK100 klauwplaat-Clubman-SK100-Axminster
De Axminster Clubman SK100 is een precisie klauwplaat.
Meer dan vijfendertig jaar geleden produceerde en bracht Axminster een van 's werelds eerste zelf-centrerende klauwplaten met vier klauwen voor houtdraaiers op de markt. In de loop der jaren is een groot deel van de ontwikkeling voortgekomen uit de feedback en input van professionele houtdraaiers. Met meer dan drie decennia ervaring in productie en ontwerp zijn wij van mening dat deze nieuwste klauwplaten de allerbeste zijn die momenteel op de markt zijn. De fabricage van de Clubman klauwplaten, klauwen en accessoires gebeurt volledig in onze productiefaciliteit hier in Axminster.
Deze klauwplaat is volledig uit 1 stuk roestvrij staal gemaakt, zowel de klauwplaat body als de het schroefdraad deel, hierdoor wordt een betere concentriciteit bereikt en worden en zijn er minder trillingen tijdens het gebruik. De SK100 is voorzien van de nieuwste SafetyJaw-bevestigingsbekken.
De Axminster klauwplaten en dus ook de SK100 worden volledig in Axminster, Engeland ontworpen en gefabriceerd en worden met een waarborg van 5 jaar!
Ook iets voor u?
bovenfrees-Perles- OF3

bovenfrees Perles OF3

Bovenfrees Perles OF3, met krachtige 1010 W motor en met micro fijninstelling van de zijgeleider.

239,96