MAENE
Houtbewerkingsmachines

klauwplaat EVOLUTION SK100 M33 REVLOCK

Precisie klauwplaat EVOLUTION SK100 gemaakt door Axminster in de UK, draad M33x3.5mm en REV LOCK uitvoering

klauwplaat-Evolution-SK100-M33-REV-LOCK klauwplaat-Evolution-SK100-M33-REV-LOCK-AXM klauwplaat-Evolution-SK100-M33-vb
De Axminster Evolution klauwplaten voor houtdraaien zijn een echt voorbeeld van de consistente inspanningen door Axminster om ervoor te zorgen dat ze voortdurend innovatieve gereedschappen voor de houtdraaier ontwikkelen en produceren.
Met trots ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Axminster, VK, zijn de klauwplaten ontworpen om het klemmen van werkstukken op de draaibank te maximaliseren. Ze zijn slim doordacht en worden inmiddels wereldwijd gebruikt door professionele draaiers. De Axminster Evolution SK100 klauwplaat voor houtdraaien is de nieuwste in het assortiment en is momenteel de beste klauwplaat van het gamma .. ze geven er zelf 5 jaar volledige waarborg op ( voorwaarden zie Axminster website) .
Deze klauwplaten worden gefreesd uit 1 stuk RVS staal ( wat bij de meeste merken niet zo is ! ) en zo kunnen ze dus bij het frezen een ongelooflijke nauwkeurigheid bereiken ( het is dus niet staal met een coating ). Gezien deze nauwkeurigheid kunnen ook de bekken geleidingsblokjes gemakkelijk verwisseld worden en ontstaat er ook hier geen speling. Voor deze klauwplaat zijn dus tal van bekkens en andere accessoires te verkrijgen.
Alle componenten zijn CNC-gefreesd en geassembleerd in de werkplaats in Axminster, waardoor ze totale controle ter plaatse hebben, zodat de klauwplaten die ze produceren superieur zijn in termen van levensduur en kwaliteit.
Alle componenten zijn CNC-gefreesd in de werkplaats in Axminster, waardoor ze totale controle ter plaatse hebben, zodat de klauwplaten die ze produceren superieur zijn in termen van levensduur en kwaliteit. Volledig gemaakt in Axminster, Engeland.
Het betreft hier dus alleen de klauwplaat, dus geen bekkens inbegrepen.
De klauwplaat heeft draad M33x3.5 en reverse lock uitvoering voor klemming tijdens draaien in wijzerzin. De klauwplaat kan door middel van drie schroefjes op de as geklemd worden.
Omdat Axminster zo overtuigd is van de kwaliteit van deze klauwplaat is er een levenslange garantie !
Ook iets voor u?
food_safe_chestnut

food safe Chestnut

Food Safe Finish van Chestnut voedselveilige afwerking voor houtdraaiwerk

14,60