Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Yorkshire Grit

Yorkshire Grit is een schuurpasta waarmee je het hout een perfecte basislaag kunt geven.

Beschrijving

Yorkshire Grit is een speciale schuurpasta om het werkstuk een perfecte basis te geven voor verdere afwerking. Het is een minutieuze mengeling van mineraal olie, bijenwas en zeer fijn schuurpoeder. Deze worden dan gemengd tot een smeuïge pasta, belangrijk hierbij is dat er geen solvents en sterk riekende chemicaliën toegevoegd worden. Yorkshire grot zorgt er voor dat eventueel nog resterende krasjes of schuurstrepen weggewerkt worden en het werkstuk mooie een mooi egaal oppervlak krijgt.
Het aanbrengen is zeer eenvoudig en gaat vrij snel … eerst het werkstuk opschuren tot korrel 240 eventueel 400, daarna een sanding sealer aanbrengen en eventjes laten indrogen en dan met een propere vod of keukenpapier de Yorkshire Grit in kleine cirkelbewegingen op het werkstuk aanbrengen. Daarna kan je de draaibank aanzetten en beginnend op lage snelheid, +/- 500 toeren/minuut, de Yorkshire sheen mooi egaal inwerken. Langzaamaan kan je dan de snelheid verhogen en met lichte druk het product zijn werk laten doen. .. je voelt zo het schuurpoeder steeds fijner worden. Als de Yorkshire Grit volledig ingewerkt is kan je de draaibank stopzetten en dan met een propere doek nog eens het werkoppervlak proper vegen en dan is het klaar voor de volgende stap de definitieve afwerkingslaag.

Details

pot : 227 gr

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden