Houtbewerkingsmachines
Houtbewerkingsmachines

Bezoek de showroom!

showroom-winkel

Breng ook eens een bezoekje aan onze winkel

Vragen? Neem contact op!

klantenservice-contact

U kunt ons altijd bellen of mailen...

(Leeg)
Login

Holz Butter Renuwell

De houtboter van Renuwell, voor 100 % voedselveilige behandeling van o.a. snijplanken

Beschrijving

De houtboter van Renuwell is geschikt om te gebruiken op elk type hout dat met voedsel of levensmiddelen in aanraking komt. Het betreft hier een 100 % natuurproduct , volledig voedselveilig! Het hout mag gelakt, geolied, gewaxt, gefineerd of in onbehandelde natuurlijke staat zijn. Deze Renuwell Holzbutter beschermt, voedt en verzorgt het hout en bewaart zo zijn natuurlijke schoonheid. Door de plantaardige oliën kan het hout wel iets donkerder worden. Deze houtboter sluit het hout niet af waardoor het na behandeling nog steeds kan ademen. Deze houtboter kan dus gebruikt worden voor de behandeling van snijplanken, kapblokken, broodplankjes, tapas plankjes, serveerplankjes , slakommen , chips kommetjes enz .. alles wat met levensmiddelen gebruikt wordt! Het kan eveneens gebruikt worden voor het handvat van messen, kapmessen en houtdraaibeitels enz...
Werkwijze .. de houtboter is zeer gemakkelijk aan te brengen , gewoon met de vinger of met een doekje op het hout wrijven en dan voor ongeveer 2 - 3 uur laten intrekken. Indien gewenst kan het nadien nog gepolierd worden.

Details

inhoud : 250 ml
plastic potje met schroefdeksel

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden